Umjesto novogodišnjeg koktela i čestitki, novac u humanitarne svrhe

Bord direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera odlučio


 Odlukom Borda direktora i Menadžmenta kompanije HG Budvanska rivijera, sredstva predviđena za novogodišnji koktel i upućivanje kolektivnih i pojedinačnih čestitki poslovnim partnerima, biće uplaćena predškolskim ustanovama na teritoriji Opštine Budva, Udruženju „Puževa kućica“ i Domu za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj, i to za kupovinu novogodišnjih paketića.


„Novčana sredstva u iznosu od 4 000 eura biće uplaćena JPU „Ljubica Jovanović Maše“ Budva, sa ciljem da se svoj djeci iz vrtića u Petrovcu, vrtića na Svetom Stefanu, kao i centralnog i novog vrtića u Budvi, uljepšaju predstojeći novogodišnji praznici.Iznos od 1000 eura biće uplaćen Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju „Puževa kućica“, a isti iznos je opredijeljen i za Dom za nezbrinutu djecu „Mladost“ u Bijeloj“, naveli su u ovoj hotelskoj kompaniji.
Hotelska grupa Budvanska rivijera, kako dodaju, takođe je podržala humanitarni događaj koji organizuje NVO Talas iz Budve – Aukciju i prodaju neobičnih jelki, koja će se održati u Gradskoj kafani hotela Mogren, 26. decembra u 18 člasova.
„ Sredstva prikpuljena tom prilikom biće uplaćena za liječenje dječaka iz Druge osnovne škole koji boluje od leukemije i u Fondaciju „Budi human“.Poslovna strategija kompanije HG Budvanska rivijera, kroz brojne segmente hotelske ponude kao i kroz društveno odgovorno poslovanje, usmjerena je upravo na djecu i mlade ljude, čiji zdrav rast i razvoj omogućavaju napredak društva i zajednice u kojoj živimo i radimo.Stoga ćemo i u budućnosti nastaviti da, kroz društveno odgovorne aktivnosti, doprinosimo poboljšanju zdravstvene zaštite, razvoja i obrazovanja djece i mladih“, zaključiju iz HG.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti