Upucan suvlasnik otvorenog šanka Trokadero

U pucnjavi koja se u noći sa četvrtka na petak oko 23:30 sati dogodila u sarajevskoj ulici Patriotske lige povrijeđen je Zoran Boljević, suvlasnik kluba u Budvi - "Trocadero". Izvor blizak povrijeđenom je za portal ekskluziva.ba ispričao detalje nemilog događaja.

 

Zoran Boljević je tu noć izbjegao "sačekušu", kada su mu dva nepoznata napadača prišla, nakon čega su ispalili nekoliko hitaca, pri čemu su mu nanijete lakše povrede desne natkoljenice.

 

Na svu sreću, jedan hitac je prošao ispod desnog pazuha, dok su ga ostali promašili. Ovo nije prvi put da je Boljevićeva sigurnost ugrožena. Jednom prilikom mu je albanski državljanin iz Italije slao prijeteće poruke, a cijeli slučaj je završio na sudu.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti