Uredjena ograda oko Druge osnovne škole

Višegodišnji problem zapuštene ograde uskoro će biti davna prošlost jer su radovi na sanaciji i uljepšavanju iste uveliko u toku. To je saopšteno iz Druge osnovne škole.

“Naši domari su nakon pripreme i skidanja rdje pristupili farbanju, pa će ograda zablistati u najljepšim nijansama žute i plave boje. Zahvaljujemo prijateljima iz Salona keramike Rios Danilovgrad na pomoći u vidu donacije farbe i podršci da sprovedemo proces rada do kraja.Sanacija školske ograde nije jedini cilj za naredni period. Po okončanju radova pristupamo postavljanju nove nadstrešnice na glavnom ulazu u školsku zgradu, a zatim i adaptaciji krova fiskulturne sale. Kad je u pitanju enterijer i eksterijer zgrade podjednako su nam bitni estetika i funkcionalnost, jer samo na taj način stvaramo siguran i podsticajan ambijent za učenje, razvoj i osjećaj pripadnosti školi”, poručuju iz ove obrazovne ustanove.PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti