Uspješno organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi

Društvo dobrovoljnih davalaca krvi “ Radivoje Pima” prikupilo je 52 jedinice krvi u akciji koja je danas organizovana danas u amfiteatru Srednje mješovite škole “ Danilo Kiš”. Predsjednik Društva Rajko Kuzman kazao je da je akcija dobrovoljnog davanja krvi organizovana u čast nedavno preminulom članu Draganu Krasnićiju i nosi naziv “ Draganu u čast”. On je kazao da je krv dao predsjednik Opštine Marko Bato Carević te da je je za jednu lokalnu akciju bio odličan odziv.

“ Akcija je trajala do 13 časova i hvala svim ljudima dobre volje koji su se odazvali i dali dragocjenu tečnost”, kazao je Kuzman. On je kazao da su danas dobili i priznanje kao najsupješnije Društvo dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori.


PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti