Usvojen izvještaj komisije o radu bivšeg rukovodstva Budvanske rivijere

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) na VIII sjednici, održanoj 27.12.2021. godine, usvojio je Analizu Komisije za ispitivanje poslovnog odnosa Društva i “Euromix trade” DOO Podgorica i utvrdio predlog rješenja ovog poslovnog odnosa u cilju zaštite prava i interesa“Budvanske rivijere”.

Na sjednici su usvojeni Izvještaj Komisije za ispitivanje poslovanja Društva (za vrijeme prethodnog menadžmenta), Poslovni budžet za 2022. godinu i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Društva koji će doprinijeti efikasnijoj organizaciji rada, kvalitetnijoj kadrovskoj politici, kao osnova za zakonito, stručno i odgovorno vršenje poslova izadataka Društva.

Odbor direktora je usvojio Plan nabavki, roba i usluga i radova u Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera” i upoznao se sa preporukama novog Revizorskog odbora Društva u cilju unapređenja interne revizije u Društvu.

Sve odluke Odbora direktora, kojeg čine predstavnici državnog kapitala i manjinski akcionari AIK banka i Tandexon limited, donijete su jednoglasno.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti