Vakcina ima dovoljno

Zdravstveni sistem Crne Gore raspolaže dovoljnim brojem vakcina protiv koronavirusa, tako da je prijava za vakcinaciju neophodna samo u slučaju patronažne posjete.

“Pojedinci koji zbog opšteg zdravstvenog stanja nijesu u mogućnosti da posjete vakcinalni punkt u svojoj opštini od danas mogu pozvati broj 1717 kako bi im na kućnu adresu stigla patronažna ekipa.
Za sve ostale građane proces imunizacije se obavlja svakog dana od 8 do 20 sati na više od 140 vakcinalnih punktova u Crnoj Gori. Zakazivanje vakcinacije nije potrebno. Vakcinacija je moguća i u mobilnim vakcinalnim punktovima čije se lokacije ažuriraju nedjeljno.
Podsjećamo da je do utorka, 1. juna, prvu dozu vakcine protiv COVID-19 primilo 133.828 ljudi, a drugu 84.478”, navodi se na portalu covidodgovor.me

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti