Veče sa šampionima će postati tradicionalno

NVO "Sport 24/7" uspješno je realizovala prvu u nizu tribina predviđenih programom za 2024. godinu.

Gosti prve tribine bili su Nikola Sjekloća, Brano Božović, Milan Tičić, Marko Marković, Balša Radunović i Saša Petrić. Video linkom prisutnima se obrtio nekadašnji kapiten Mogrena Aleksandar Kapisoda koji trenutno nastupa na Tajlandu. Moderatorka Večeri je bila sportska novinarka Jelena Janićijević.

Prisutnima su se u ime organizacije zahvalili Nikola Vujović i Marko Ćetković ističući da su vrata organizacije "Sport 24/7" otvorena za sve ljude dobre volje kojima je razvoj sporta i zdravih stilova života prioritet.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti