Veče za dušu i ljubav

Nevladino udruženje "Serdar"  uz pokroviteljstvo "Akademije znanja", dana 25.10.2023.godine u amfiteatru C10  "Akademije znanja" u Budvi sa početkom u 19:00 h . organizuju humanitarni koncert "Veče za dušu i ljubav" Dragana Koprivice.

Svi  prilozi namijenjeni su  JU Dnevni centar za djecu i  omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „ Biseri“ Budva, a žiro račun je CKB 510-201210-41.

 

Pokažimo humanost i širimo ljubav!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti