Večeras spektakl ispred Starog grada: ROCK OPERA u Budvi

Koncertom Gradske muzike Budve i muzičkim spektaklom ROCK OPERA večeras Turistička organizacija opštine Budva svečano obilježava Dan državnosti i svoj rođendan na trgu ispred Starog grada!

Najveće svjetske rok hitove će izvoditi solisti: Bojana Stamenov, Zoran Šandorov, Matija Zanata i Nikola Mijić, u pratnji orkestra Novosadskog big benda i hora i orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada dok će dirigent biti Fedor Vrtačnik, ujedno i autor muzičkih aranžmana.

Koncertmajstor je Vladimir Đuković, a za dizajn zvuka biće zadužen Miloš Momirov.

Neobičan spoj klasične rok muzike i gvozdene opere doveo je od toga da muzički spektakl ROCK OPERA već nekoliko godina uspješno spaja, ne samo muzičke žanrove, već i različitu publiku.

Svečani program će početi u 20 sati i 30 minuta, kada će nastupiti mali manekeni škole manekenstva Marije Rovčanin Vujović, nakon kojih slijedi evergreen program Gradske muzike Budve od 21 sat i koncert ROCK OPERA koji počinje u 22 sata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti