Veliki maskenbal u okviru kotorskog karnevala

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti , održaće se u petak,  23.februara 2024.g. od 21 sat u Poslovnom centru „Vukšić“. Goste će zabavljati i ANSAMBL TOĆ i KLAPA „ASA VOCE“.

Fond nagrada je 3.800 eura i to u kategoriji pojedinačnih maski

Treće mjesto – 300e ,

Drugo mjesto-300e i

Prvo mjesto-400e

 

A u kategoriji grupnih maski

Treće mjesto - 500ee

Drugo - 700e

Prvo - 900e.

Nagrada publike je - 800 eura.

 

Nagrađene karnevalske grupe su u obavezi da izadju na karnevalsku povorku u nedelju 23. februara 2024.g , a isplata novčanih nagrada biće najkasnije 5 dana nakon održavanja manifestacije.

Ulaznice za maskenbal po cijeni od 15 eura biće u prodaji na Kamenom kiosku od ponedjeljka 19.februara 2024.g.  od 09h do 13h. Rezervacije na broj telefona 069 041 153.

Progam Tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala 2024 završava se u nedelju 25.februara  2024g velikom karnevalskom povorkom od 14 sati, a nakon spaljivanja krnja na glavnom gradskom trgu nastupiće VIS TETRA, ANSAML TOĆ I CRVENA JABUKA.

Na dan karnevala iz štampe će izaći  humoristično-satirični list "Karampana“.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti