Veliko bravo za Drugu osnovnu školu (FOTO)

JU “Druga osnovna škola” je odlučila da u okviru tri radna nenastavna dana pokrene jednu lijepu humanitarnu akciju, akciju prikupljanja pomoći za Narodnu kuhinju.
“Plan je bio da svaki učenik donese po jednu najosnovniju namirnicu. Odziv učenika je bio sjajan, a reakcije roditelja vrlo pozitivne. Naši učenici su na djelu pokazali šta znači biti solidaran i human i naučili jednu od osnovnih životnih lekcija, a to je da moramo pomagati jedni drugima i biti na raspolaganju kad god je to moguće.Zahvaljujemo volonterima Crvenog krsta Budva na podršci i pomoći! “, saopštili su iz Druge osnovne škole.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti