VIDEO: Monstrum iz dubina u zalogaju progutao morskog psa dužeg od metra!

U Sjedinjenim Državama, uz obalu Floride, snimljen je nesvakidašnji prizor. Riba iz porodice kirnji jednostavno se pojavila iz dubine i progutala morskog psa dugog više od metra!

 

 

Ribari u vodama oko Bonita Springsa na američkom poluostrvu Floridi prisustvovali su nevjerovatnom prizoru. Naime, na svojoj udici su ulovili morskog psa dugog više od metra, te su ga pokušavali uvući u čamac kada se iz dubine pojavila kirnja (vjerojatno atlantska golijatska kirnja ili Epinephelus itajara) koja obitava u tim vodama. U samo jednom zalogaju povukla je morskog psa u dubinu! 

Epinephelus itajara može narasti i do tri metra i već je zabilježeno da se hrani između ostaloga i manjim morskim psima. Njenih rođaka ima i u Jadranskom moru, no 'naše' kirnje puno su manje, a u skladu s tim i "blaže naravi". (net.hr)

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti