Vidimo se u Budvi!

Poruka je novogodišnjeg promo događaja TO Budve u Beogradu.

Turistička organizacija opštine Budva je u ponedjeljak, 11. decembra organizovala promociju novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima, kao i prigodni koktel u restoranu „Cveće zla“ u Beogradu. Prisutnima se na početku obratio Nikola Kralj, zamjenik direktora TO Budva i zahvalio velikom broju gostiju, prijateljima, partnerima i kolegama, predstavnicima medija i turističkih agencija i učesnicima novogodišnjih programa u Budvi, koji su pokazali izuzetno interesovanje prema svemu što lokalna turistička organizacija radi i onome što su zajedno sa budvanskim hotelijerima pripremili za sve one koji žele da novogodišnje praznike provedu u Budvi.

Podsjetio je na atraktivan novogodišnji program koji će početi u subotu, 30. decembra uz koncert Gradske muzike Budve, nakon kojeg će uslijediti nastup grupe „Akademia“ iz Bara, Big benda Dejana Petrovića i trenutno najpopularnije regionalne pjevačice narodne muzike Aleksandre Prijović. Naredna dva dana na trgu ispred Starog grada nastupiće i Đorđe David & Death Saw uz Ivanu Peters i specijalnu gošću Slavicu Angelovu, grupa „Van Gogh“ i Toni Cetinski, zatim Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Željko Joksimović i mnogi drugi. Pored ovih spektakularnih muzičkih koncerata, Kralj je podsjetio da je bogat praznični program u Budvi već počeo sa festivalom pop rock muzike i brze hrane pod nazivom „Adriatic Street Food“ i programom „Budi u Budvi“ koji je namijenjen najmlađima.

„Jako je puno razloga da svoje novogodišnje odmore provedete u našem gradu i provedete se onako kako su svi naši gosti navikli. Vidimo se u Budvi!” poručio je zamjenik direktora TO Budva.

Bogat novogodišnji program sve goste očekuje i u luksuznom hotelu „Splendid“ za kojim već vlada veliko interesovanje, а sve detalje predstavila je Maja Vukićević, PR menadžerka hotela „Splendid“.

„Ove godine, malo svog zvjezdanog sjaja posuće tri velike muzičke dive, 31. decembra će nastupiti Ana Bekuta, 1. januara se vraćamo mediteranskom zvuku – goste će zabavljati Jelena Rozga, a 2. januara veliki koncert Severine. Vjerujem da je ovo današnje druženje samo podsjetnik da se vidimo u Budvi veoma brzo i ne sumnjam da ćemo odgovoriti svim očekivanjima naših gostiju koji nas uvijek rado biraju i kažu da smo mjesto gdje nova godina najljepše počinje,” kazala je Maja Vukićević.

I hotel „Avala“ se ove godine potrudio da u sklopu kontinuiranog pružanja vrhunskih usluga svojim gostima ponudi novogodišnje pakete počevši od 280 eura za dvokrevetnu sobu za dva noćenja. Paket uključuje noćenje sa doručkom i novogodišnju večeru koja će biti u glavnom restoranu hotela uključujući muzički program, a u cijenu je uključeno i korištenje SPA i fitness centra.

„Biće nam veliko zadovoljstvo da vas ugostimo i učinimo novogodišnje praznike nezaboravnim,” saopštila je predstavnica hotela „Avala“, Milica Bulatović.

Velika očekivanja od dočeka u Budvi imaju i same zvijezde.

„Od dočeka u Budvi očekujem da se lijepo provedemo, da budemo veseli, da širimo pozitivnu energiju i da je takođe upijemo. Meni je ovo treća Nova godina da sam u Crnoj Gori i mnogo sam srećna jer mi ta klima mnogo odgovara“ kazala je Ivana Peters, pjevačica.

Frontmen grupe „Van Gogh“, Zvonimir Đukić Đule otkrio je da će se odreći svih aktivnosti koje se tradicionalno rade za doček Nove godine kako bi u Budvi priredio spektakularan koncert.

„Van Gogh će svoju emociju i energiju da prenese u Budvu, zagrlićemo publiku našim pjesmama iz godina unazad, ali i unapred jer možda nešto novo odsviramo. Očekujem da se huk i zvuk spoje i da to bude za pamćenje” kazao je Đukić.

I drugi učesnici novogodišnjeg programa na trgu i u hotelima koji su bili gosti na promociji, Đorđe David, Dejan Petrović i Ana Bekuta, izrazili su svoju radost i uzbuđenje povodom predstojećih nastupa u Budvi i obećali provod za pamćenje.

Među prisutnima su bili Predrag Mitrović, otpravnik poslova ambasade Crne Gore u Beogradu, sa saradnicima, Nevenka Ćirović, generalna konzulka Crne Gore u Srbiji, Mladen Mikijelj, direktor JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Vesna Dedić, književnica, Danijela Dimitrovska, zaštitno lice Budve za 2023. godinu, predstavnici najeminentnijih medijskih kuća u Srbiji, agencija i mnogi drugi.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti