Više letova iz Beograda ka Podgorici i Tivtu

Air Serbia povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sjedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopštila je ova kompanija.

Srpska nacionalna avio-kompanija , kako navodi investitor.me, planira da tokom maja leti 15 puta nedjeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prijestonice saobraćati tri puta dnevno.
U momentu objave ovog teksta, najjeftinija povratna karta od Podgorice do Beograda (odlazak u petak, 30. aprila, povratak u ponedjeljak, 3.maja) na njihovom sajtu koštala je nepunih 140 eura.
Kako se navodi u saopštenju, do Tivta će se u maju letjeti devet puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedjeljom kada će se obavljati dva dnevna leta.
“Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dvije zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbijedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promenama u potražnji – izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, navodi se u saopštenju.
Montenegro Airlines obustavio je letove u decembru 2020. godine. Er Srbija je nakon toga, ukazuje se u saopštenju, povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu.
U Air Serbiji podsjećaju da između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i da negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.
Letovi se obavljaju avionima tipa erbas A319 i A320 sa većim brojem sjedišta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti