Voda iz slavina nije za piće u Petrovcu

Zbog kvara na cjevovodu, hlorisanje vode na području Petrovca, trenutno nije moguće. Stoga potrošači na potezu od Reževića do Buljarice vodu sa slavina do daljeg mogu isključivo koristiti kao tehničku. To je saopšteno iz budvanskog Vodovoda.
“Iz istih razloga, snabdijevanje potrošača na višim kotama u Svetom Stefanu biće onomogućeno. Ostali korisnici u tom naselju imaće slabiji pritisak vode na slavinama.
Radi lakšeg prevazilaženja problema sa redovnim vodosnabdjevanjem, vozilo Službe zašitite i spasavanja biće parkirano na vidom mjestu /naselje Crvena glavica/.
Potrošače molimo za razumijevanje”, navode u Vodovodu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti