Voda napokon može se koristiti za piće

Nakon tri dana zamućenja, voda je danas potpuno bistra I direktno sa slavina, može se bez bojazni konzumirati.
“Zamućenje iste bilo je prouzrokovano bujičnim padavinama prethodnih dana.
 Zakonski propisane analize vode, upravo sprovedene, pokazuju mikrobiološku i fizičko-hemijsku ispravnost vode za piće”, saopštili su iz Vodovoda Budva.
 
Stanovnici naselja(Seoce,Svinjista,Prijevor i Jaz) koja su direktno prikopčana na regionalni sistem vodosnabdijevanja,proteklih dana su mogli nesmetano da koriste vodu sa slavina.Za razliku od ostalih djelova budvanske opštine,koja se snabdijevaju iz lokalnih vodoizvorišta voda nije bila za piće, već se mogla koristiti kao tehnička voda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti