Vodovod Budva: Prijevor, Seoce, Svinjišta, Jaz, poljice, Palestina i dio Lastve bez vode danas i sjutra

Zbog neophnodnih radova na mreži, kako su saopštili iz Vidovoda Budva, kolege iz Regionalnog vodovoda su obavijestili da će u ponedeljak 29.maj narednih 48 h bez vode biti potrošači u naseljima: Prijevor, Seoce, Svinjišta, Jaz, Poljice, Palestina i dio Lastve.

“Zbog lakšeg prevazilaženja situacije, dva vozila Službe za zaštitu i spasavanje biće parkirana na vidnim lokacijama.Kako projekat doprinosi boljem vodosnabdijevanju, molimo korisnike za razumijevanje”, ističu iz budvanskog Vodovoda

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti