Vodovod obavještenje

Vodovod: Usljed određenih aktivnosti na el.distibutivnom sistemu snabdijevanja, poslednjih dana su česta planirana isključenja električne energije. Pumpna postrojenja preko kojih se naši korisnici napajaju vodom su automatizovana, pa nestanak struje odmah uzrokuje i prestanak isporuke vode.

Kako su naši potrošači često u nedoumici šta je posrijedi, to ih obavještavamo da informacije o terminima isključenja struje mogu saznati preko: internet sajt-a CEDIS-a, društvenih mreža i preko najava u pisanim, radio i elektonskim medijima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti