Vozili pod dejstvom alkohola: za 5 prekršaja kazne 2250€ i 150€ troškova postupka

Sud za prekršaje u Budvi danas je u hitnom postupku izrekao novčane kazne A.M.A. (34) državljanin Saudisjke Arabije, J.Đ (26) iz Zete, D.J (30) iz Nikšića i V.K. (21) iz Budve u iznosima od po 450 eura jer su prethodne večeri upravljali vozilima u koncentracijama od 1,02 do 1,24 g/kg alkohola u organizmu.

“Svim okrivljenima, su izrečeni i kazneni bodovi (3) i zabrane upravljanja u trajanju od po 3 mjeseca..

Poljskom državljaninu B.D.R. (2001) zbog posjedovanja manje količine marihuane namijenjene ličnoj upotrebi, izrečena je kazna u iznosu od 450€, kao i mjera oduzimanja predmetne opojne droge. Kazna mu je, kao i državljaninu Saudiske Arabije naplaćena odmah po izricanju”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti