Vozio sa preko 3 promila alkohola

Sudija suda za prekrsaje u Budvi odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je dana 10.03.2022. godine  okrivljenom K.M. iz Kotora (1967) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 16 dana.

Okrivljeni je priveden u hitnom postupku, jer je prethodnog dana u  22:05h u mjestu Radanovići, opština Kotor zatečen da upravlja teretnim motornim vozilom pod dejstvom akohola u organizmu u koncentaciji od 3,05 g/kg . Uz kaznu mu je izrečena zaštitna mjera zabrane  upravljanja teretnim motornim vozilom u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti