Vučković: Humanitarni plivački marathon početkom jula

U Budvi će početkom jula biti održan 6. Humanitarni plivački maraton, na kojem se očekuje 20 učesnika koji će plivati kako bi prikupili novac za liječenje dječaka Andrije Bakića i Vanje Jovanovića iz Budve, kao i adaptaciju Doma starih "Sveti vid" u Petrovcu.

To je najavio organizator i učesnik svih dosadašnjih humanitarnih maratona, Starograđanin Luka Vučković.

 Vučković je kazao da očekuje da će se odazvati najmanje 20 plivača.

 “ Plivaće se od plaže Mogren II, oko ostrva Sveti Nikola, do plaže Mogren I , ukupno sedam kilometara . Maraton nije takmičarskog karaktera i pliva se po maratonskim pravilima. Očekujemo da će kao i do sada brojni humani ljudi odazvati, kako bi prikupili što više novca za liječenje dva dječaka , kao i za Dom starih u Petrovcu”, kazao je Vučković i najavio da će krajem avgusta biti organizovan sedmi humanitarni plivački maraton.

Za donacije za Vanju Jovanovića račun je u Erste banci 540-32019144-67

Za donacije za Dom starih račun je u Hipotekarnoj banci 520-14941-66

Za donacije za Andriju Bakića račun je u Erste banci 540-32146947-02

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti