“Wild Soul of Europe – Slow Adventure”: NTOCG nastavlja sa promotivnim aktivnostima u Kini

U okviru promotivne kampanje “Wild Soul of Europe – Slow Adventure”, koju NTOCG realizuje na tržištu Kine, u proteklim danima održana su dva događaja na kojima je promovisana turistička ponuda Crne Gore.

U nedjelju, 28. februara, održan je promotivni događaj za turističke agente jedne od vodećih kineskih platformi za rezervaciju putovanja Tuniu (https://www.tuniu.com/).

Takođe, u ponedjeljak, 01. marta, svoje utiske iz Crne Gore, putem livestreaming-a koji je ispratilo gotovo 600.000 posjetilaca, predstavio je Liu Zheng, jedan od najuticajnijih kineskih influensera sa preko 4,3 miliona pratilaca na najrasprostranjenijoj društvenoj mreži u Kini ,Weibo.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak-Kukavičić obratila se u uvodnom dijelu učesnicima događaja video porukom i istakla  da je Crna Gora prepoznata na međunarodnom turističkom tržištu, kao popularna destinacija sa autentičnom i raznovrsnom ponudom. Imajući u vidu da će u budućem periodu sigurnost biti jedan od ključnih faktora  prilikom donošenja odluke o putovanju, ona je kazala da je  Crna Gora uvela međunarodno priznatu oznaku “Safe Travel” kojom se potvruđuje da su zdravstveno-bezbjednosni protokoli koji se primjenjuju u Crnoj Gori usaglašeni sa globalnim sigurnosnim protokolima. Pozvala je posjetioce događaja da se upoznaju sa ponudom i utiscima koje je podijelio gospodin Zheng, koji je ranije boravio u Crnoj Gori.

Nastavak kampanje “Wild Soul of Europe – Slow Adventure” planiran je za 17. mart, kada će biti organizovan webinar u saradnji sa kompanijom Dragon trail, kao i tokom online događaja pod nazivom “Europe Virtual Travel Trade Show”, koji će se održati od 19. do 23. aprila ove godine. 

Kampanja Wild Soul of Europe – Slow Adventure” relizuje se u okviru projekta udruženog marketinga u partnerstvu sa  Evropskom komisijom za putovanja (ETC) i Turističkom organizacijom Srbije na udaljenim tržištima Kine, SAD-a i Kanade.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti