Wild Joe pobjednik Regate hiljadu ostrva

Wild joe pobjednik regate hiljadu ostrva

 

Mađarski "Wild Joe" s komilarom Martonom Josza pobjednik je prve Regate hiljadu ostrva (Regata tisuću otoka) ispred hrvatske posade jedrilice "Damaco" s Berislavom Vranićem za kormilom, dok je treće mjesto osvojila austrijska "Hidra" Goeste Pongratza

Druga etapa od Proto Montenegra do Rijeka nije bilo u milosti jer su  samo "Wild Joe" i "Damaco" završili unutar vremenskog ograničenja.

 

Neke jedrilice su odustale prije cilja, a "Cuba Lubre", "Waypoint" i "Black Cat" su još jedrile kada je isteklo vremensko ograničenje čime su zaslužile bar simboličnu nagradu za izdržljivostWild Joe" je s dvije pobjede uvjerljivo  osvojio naslov  pobjednika uz rekorde u realnom jedrenom vremenu u obje etape. 


Sledeća regata održaće se na istom kursu od 18. do 28. septembra naredne godine.

Vezane vijesti: Dodjeljene nagrade pobjednicima prve etape

                             Regata u organizaciji Porto Montenegra i Riječkog jedriličarskog kluba

wild_joe_2.jpg

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti