Za hidrostanicu Lazi 900 hiljada eura

Opština Budva zaključila je ugovor sa Budvanskom firmom "Electro team" kojoj je povjerila radove na izgradnji hidrostanice Lazi,kojim će biti poboljšano vodosnabdijevanje ovog dijela grada.

Ugovorom,na koji su potpise stavili gradonačelnik Budve Marko Carević i direktorka "Electro team" Jelena Milović,predviđeno je da izvođač sve radove završi i Opštini preda na upotrebu hidrostanicu do kraja decembra ove godine.

Kako stoji u ugovoru,u koji su "Primorske novine" imale uvid,vrijednost rada sa uračunatim PDV-om je 899 hiljada eura.Ugovorom je predviđeno da "Electro team" izgradi hidrostanicu Lazi,izgradi rezervoar Podostrog sa potisnim cjevovodom,te izgradi cjevovod od hidrostanice Lazi do rezervoara.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti