Za opremanje sportskih terena 45 hiljada

Opština Budva raspisala je uoči Nove godine javni poziv za izbor naboljeg ponuđača zaizvođenja radova na uređenju i opremanju sportske infrastukture.

Kako se navodi u pozivu za ovu javnu nabavku izdvojeno je 45 hiljada eura. Ponuđač je u obavezi dostaviti Sertifikate sa ponudom-za opremu teretane na otvorenom, za opremu košarkaškog terena. Opština Budva u proteklih dvije godine izgradila je više sportskih igrališta, teretana na otvorenom, dječjih igrališta, kao i sportskih kompleksa na otvorenom.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti