Za studente UCG besplatno: Preko Jobiri digitalne platforme do posla

Svim studentima Univerziteta Crne Gore omogućeno je besplatno korišćenje digitalne platforme Jobiri, namijenjene za edukaciju i zapošljavanje mladih.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, kao servis podrške studentima, biće dostupan za pružanje pomoći pri prijavljivanju i korišćenju platforme, koja je omogućena zahvaljujući saradnji UCG i partnera. Za sve eventualne nedoumice, studenti mogu pisati i na mejl – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Članstvo na Jobiri platformi predstavlja mogućnost  studentima da povećaju svoju zapošljivost,  ostvare kontakt sa poslodavcima iz njihove profesionalne i stručne oblasti i na taj način steknu prva radna iskustva.

Sve što je studentima potrebno da postanu dio platforme jeste posjedovanje akademskog mejla (nastavak ucg.ac.me ili edu.ucg.ac.me). Na stranici Karijernog centra Univerziteta Crne Gore dato je i dataljno objašnjenje o benefitima platforme i koracima u procesu formiranja profila.

Jobiri je prvi digitalni karijerni savjetnik koji je baziran na vještačkoj inteligenciji i sadrži više od 600.000 dostupnih personalizovanih fraza koje su odobrili stručnjaci, a kojima se korisnici mogu služiti prilikom izrade aplikacionih dokumenata (CV-a ili motivacionog pisma).

Takođe, na platformi je dostupna opcija simulacije intervjua za posao sa preko 250 potencijalnih pitanja kao i 145 sinhronizovanih video lekcija sa najboljim savjetima za one koji prave prve korake na svom
karijernom putu. Ono što platformu čini kompletnom i jedinstvenom jeste dostupnost preko 150 hiljada oglasa za posao sa više domaćih i regionalnih sajtova za zapošljavanje.

Za više informacija, veb adresa našeg digitalnog savjetnika za karijeru je  http://ucg.jobiri.com

Neka Jobiri postane vaš lični digitalni agent u traženju posla!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti