Zajednički projekti Morskog dobra i Luke Kotor

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore dogovorilo je poslovno tehničku saradnju sa a.d. Luka Kotor, koja podrazumijeva zajedničko učešće na raznim projektima.

To podrazumijeva učešće u projektima koji se odnose na nautički turizam, zajedničko organizovanje seminara, skupova, radionica iz oblasti marinskih nauka, zaštite biodiverziteta, ribarstva, hemijskih zagađenja, uticaja nauyičkog turizma na okoliš i ostalih srodnih oblasti. Saradnja podrazumijeva i formiranje zajedničkih timova u cilju ostvarivanja svih međusobnih oblika saradnje, razmjenu informacija iz raznih publikacija.
Sastanku na kojem je dogovorena saradnja prisustvovali su direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj, direktor Luke Kotor Milko Krvavac i dipl. pravnik u luci Kotor Vladan Pejović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti