Zatvor za Baranina

Dana 10.12.2021.godine sudija Ivana Vukasović izrekla je okrivljenom Č.B.  iz Bara (1977) kaznu zatvora u trajanju od 20 dana i novčanu kaznu u iznosu od 210€.

Okrivljeni je kažnjen jer je na magistralnom putu Kotor-Budva u mjestu Kovačko polje upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncenraciji od 2,73 g/kg, kojom prilikom je izazvao saobraćajnu nezgodu i napustio lice mjesta. Izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilima u maksimalnom trajanju, kao i odgovarajući broj kaznenih bodova.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti