Zatvor za Budvanina

Dana 20.04.2022.godine sudija Nadija Hasanbegović je u hitnom postupku okrivljenom L.S. (1966) iz Budve izrekla kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, zbog vožnje pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,17 g/kg alkohola u organizmu.

Okrivljeni je od strane službenika OB Budva kontrolisan na Jadranskom putu kod hotela ‘Park’  19.04.2022.godine u 19,49 časova, kada mu je pomoću alkometra i ustanovljena navedena koncentracija alkohola u organizmu. Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja putničkim motornim vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 zaštitna boda. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti