Zatvor za državljanina Albanije

Dana 01.03.2022. godine, u jutarnjim časovima u Sud za prekršaje u Budvi, Odjeljenje u Herceg Novom, od strane Uprave policije CB Herceg Novi, prinudno je doveden okrivljeni H.A (43), državljanin R. Albanije, kome je na teret stavljeno da je narušio javni red i mir, tako što je počinio prekršaj iz člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni H.A. je dana 28.02.2022. godine, u večernjim časovima u Opštoj bolnici Meljine, na odjeljenju hirurgije, fizički napao prevodioca za albanski jezik, oštećenog P.P.,  kome je zadao jedan udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, da bi nakon toga, na parkingu prostoru ispred Stanice policije CB Herceg Novi, ponovo fizički napao oštećenog P.P., zadajući mu udarac nogom u predjelu stomaka.

Okrivljenom H.A je dežurni sudija Andrija Vojvodić, nakon sprovedenog hitnog prekršajnog postupka, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 (dvadeset) dana, te je određeno da se isti odmah uputi na izdržavanje izrečena kazne u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti