Završena V provjera sposobnosti spasilaca na vodi

Na budvanskom zatvorenom bazenu “ Dragan Trifunović” završena je peta provjera spodobnosti spasilaca na vodi koju organizuje Crveni krst Crne Gore.

“Od ukupno 48 prijavljenih, 30 spasilaca je ovjerilo svoje licence. VI provjera sposobnosti za ovjeru licenci za spasioce na vodi, biće organizovana u nedjelju 10. aprila, na bazenu Dragan Trifinović u Budvi.Svoje prijave možete poslati mailom na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili ostvariti direktan kontakt telefonom na broj 069 334 267.
Detaljnije se informišite putem sajta www.ckcg.me”, navode iz Crvenog krsta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti