Zbog nasilja u porodici direktan zatvor i udaljenje iz prostorija za stanovanje

Dana 28.07.2022.godine okrivljeni R.B (1982) iz Berana, u hitnom postupku osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 10 dana.

On je od strane policijskih službenika priveden u Sud za prekršaje u Budvi jer je u ranim jutarnjim časovima u svom stanu najprije verbalno, a potom i fizički napao svoju suprugu. Okrivljeni je zbog opasnosti od ponavljanja prekršajnog djela prije pravosnažnosti rješenja upućen na izdržavanje zatvorske kazne, a izrečena zaštitna mjera udaljenje iz stana u trajanju od 6 mjeseci stupiće na snagu odmah po izvršenju zatvorske kazne.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti