Zbog rada nedjeljom, inspekcija zatvorila radnje u Petrovcu i Kamenovu

Zbog obavljanja trgovine na malo nedjeljom, Tržišna inspekcija je juče zatvorila dva objekta u Budvi (Petrovac i Kamenovo).
“Izdati su prekršajni nalozi kojim su ovi objekti i odgovorna lica u istim novčano kažnjeni. Poštujmo zakone i očuvajmo lojalnu konkurenciju!”, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti