Zbor građana Mjesne zajednice " Budva centar I"

Incijativni odbor sazvao je zbor građana Mjesne zajednice " Budva centar I" koji će biti održan 30. septembra u 18 časova u amfiteatru Srednje mješovite škole " Danilo Kiš".

Kako se navodi u pozivu koji potpisuje predsjednik Inicijativnog odbora Saša Unčanin, na dnevnom redu će biti odluka o osnivanja ove mjesne zajednice , kao i odluke o izboru članova savjeta i nadzornog odbora. Na zboru će biti izabrano i ovlašćeno lice koje će predstavljati i zastupati MZ " Budva centar I".

Mjesna zajednica " Budva centar I" obuhvata sljedeće adrese: Trg sunca, Dositejeva ulica, Popa Jola Zeca, Filipa Kovačevića (od raskršća sa I ulicom), Mainski put ( od Jadranske magistrale do I ulice)

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti