Nastavljaju se lude žurke na plažama

Žurke na plažama

U okviru četvrtog ''After beach parties'' festivala ovog vikenda planirane su žurke u Sutomoru, Tivtu, Kotoru i Bečićima. Specijalni ''Luštica bay weekend'' biće organizovan na Almari u Oblatnom u Tivtu. 

 

"U petak će goste zabavljati DJ Martin Klein, dok su subota i nedelja rezervisane za back2back DJ set promotera festivala Mr Joolsa i Martin Kleina. Program živih svirki nastavlja se nastupom benda ''Loco'' u nedjelju popodne", navode iz After beach partiesa.

''Fly Montenegro weekend'' planiran je za kotorski ''Bay Watch''. 

"Posebno iznenađenje priprema se za subotu, 20. jul kada će nastupiti ''Cubanica'' i salsa party - originalni bend sa Kube u pratnji podgoričkog plesnog kluba. Nedelja, 21. jul je rezervisana za nastup domaćeg benda ''Funk U'' i Mc Niggora, koji je od početka uz festival ''After Beach''", dodaju iz organizacije.

''Q2'' iz Sutomora sjutra priprema ''Tuborg weekend'' sa rezidentom plaže DJ Dule, a dan kasnije ''Cuba Libre'' će ugostiti DJ+Saxofon (DJ Kella za pultom i Stefan Pavićević saksofon), a zaštitni DJ ovogodišnje edicije je Mr Jools koji će publiku zabavljati u nedjelju.

U okviru ''Telekom Weekenda''  na plaži ''4B'' u Bečićima u subotu će nastupiti DJ Dome, a dan kasnije i DJ Serdar. 

"Još jedan specijalni program pored standardnih rezident žurki i živih svirki nas očekuje na Kamenovu, ''Cedevita GO Weekend''. U subotu nastupa DJ Lucky Dee, a u nedjelju za kraj prve sedmice DJ Ćoske", poručuju iz After beach partiesa. 

Ulaz je slobodan, a programi počinju poslije 16 sati.

 

Almara_2.png

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti