Skupocjena jahta Agram na pizani

Skupocjena jahta Agram na pizani

 


Agram u Budvi
   Skupocjena jahta Agram vlasništvo
hrvatskog milionera Dubravka Grgića, inače prvog čovjeka osiguravajućeg koncerna "Agram", uplovila je preksinoć u budvansku marinu.

 

   Duga je 44 metra, ova morska ljepotica , kako prenose hrvstaki mediji, koštala ga je tričavih 20 miliona eura.
Inače, "Agram" je 13 metara duži od Grgićeve prethodne jahte "Navetta 30", a od nje je i tri puta skuplji. Vrhunski uređen, "Agram" je i mjesto za zabavu i najsavremeniju komunikaciju i u čarteru košta 120.000 do 140.000 eura nedeljno.

  Upravo je Agram druga po veličini jahta na Jadranu, jer najskuplja pripada srpskom kralju šećera, simboličnog naziva “Aleksandar V” koja je takođe do skora bila gost budvanske marine.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti