Hotel "TQ Plaza" primjer kako dobrim cijenama i odličnom ponudom su popunjeni do kraja sezone

I dok Budva ovoga ljeta bilježi pad broja gostiju, luksuzni hotel " TQ Plaza" u samom srcu grada bilježi odlične rezultate i popunjenost veću od 95 odsto. Pristupačnim cijenama i odličnom ponudom, menadžment hotela , u jednoj od najizazovnijih sezona za crnogorski turizam , uspio je da privuče goste sa zapadnoevropskog, ali i tržišta regiona.

​​​​​​Zahvaljujući atraktivnim paket aranžmanima , trenutno se u hotelu  traži  soba više, a takvo interesovanje je do kraja septembra. nažalost, loša reklama da je skupa destinacija prati Budvu ovoga ljeta, a primjer hotela " TQ Plaza" ,  Budvu ovoga ljeta da je skupa destinacija, ne važi u slučaju hotela " TQ Plaza" koji svojim komforom, i nevjerovatno dobrom ponudom, uspio ej da se pozicionira kao pravo mjesto za odmor onima kojin žele da Budvu upoznaju na pravi način.
I dok brojni hoteli tokom zimskog perioda su zatvoreni , "TQ Plaza" će biti otvoren tokom cijele godine. TQ Plaza pravi izbor za one koji žele uzbudljiv porodični odmor, hotel je pravi izbor I za one koji maštaju o nezaboravnoj zabavi, pravi izbor i za sve one koji žele da organizuju korporativno okupljanje o kome će se dugo govoriti, ali je i prava destinacija za mlade ljude koji žele da odmor provedu u srcu grada , a da budu daleko od gradske verve.
Upravo pozicija hotela, koji se nalazi u  epicentru svih dešavanja  grada koji decenijama unazad nosi titulu centra zabave na Južnom Jadranu TQ Plaza gostima pruža udoban odmor i nudi izazov svima koji žele da istraže ovo elitno ljetovališta  sa najljepšim plažama i bogatom kulturnom baštinom,
Hotel  pored restorana, ima i atraktivni snack bar u prepoznatljivom boho stilu, atraktivnan bazen na velikoj tereasi sa koje se opruža nevjerovatan pogled na Stari grada  … veliki izbor koktela, lounge muzika , čime ovo mjesto preko dana pravom oazom za uživanje, dok u večernjim terasa sa bazenom se pretvara u udobnu zonu  za sjedenje , opuštanje i nezaboravne trenutke uz laganu muziku, koktele , uz mogućnost organizovanja prijatnih zabava i okupljanja.
Gosti mogu uživati u jedinstvenim specijalitetima, svježima salatama, voćnim sokovima, smutijima, …. opušteno okruženje , sjajna atmosfera uz gostoiprimljivo osoblje, pogled na more i Stari  grad, ovo mjesto je pravi izbor za sve hedoniste.
Apartmani hotela pružaju gostima, odišu elegancijom i nesvakidašnjim stilom. Pružaju komfor i privatnost gostima koja im je neophodna za savršen odmor. Prozori od poda do plafona pružaju dosta prirodne svjetlosti , a prostranost apartmana . Ono što čini posebnim apartmane jesu veliki balkoni opremljen udobnim nameštajem za nezaboravne trenutke .
Na raspolaganju je  usluga pranja, peglanja veša i hemijskog čiščenja, a uz rent a car uslugu, sve okolne destinacije biće spremne za obilazak i pristupačnije.
Bilo da se odlučite za kratak romantičan vikend ili duži zajedinički odmor u Budvi, sigurno je da je TQ Plaza idealno mjesto koje će vam pružiti intimu, mir, ali i dobru zabavu i mnoštvo sadržaja u kojima možete uživati. Hotel je i idelno mjesto za odmor mladim ljudima i onima koji žele da osjete sve čari grada koji “punim plućima” živi punih 24 časa, a ujedno je idealan izbor i za poslovna putovanja jer raspolaže prostorijama za sastanke i bankete.
TQ Plaza nudi kompletna concierge servis – gostima nudimo transfer usluge od aerodrome do hotela, mogućnost organizovanja ekskurzija – od obilaska brojnih kulturno istorijskih znamenitosti kako Budve tako i unutrašnjosti Crne Gore, do organizovanja zanimljivih krstarenja brodm i upoznavanja skrovitih plaža i uvala duž budvansjke rivijere.

Hotel Plaza naslanja se na Shopping Center TQ Plaza, te je gostima hotela na dohvat ruke bogata ponuda mode, kozmetike, suvenira i prehrambenih proizvoda.