A ski karavan krenuo ka Kolašinu

Nakon duže pauze, ski centri "Kolašin 1450" i "Javorovaca" su otvoreni i danas su privukli brojne ljubitelje zimskih aktivnosti. 

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i ove godine nastavlja kampanju „Bijeg na snijeg” i u sklopu ove kampanje danas je organizovan prvi besplatni ski karavan prema ski centru „Kolašin 1450”, čije povoljnosti je iskoristilo oko sto zainteresovanih građana iz Podgorice.  

Javorovaca.jpg

Direktor NTO-a Saša Radović boravio je u radnoj posjeti ski centrima „Kolašin 1450“ i „Savin Kuk“ i tom prilikom se susreo sa menadžmentom ski centara sa kojima je razgovarano o planovima i narednim koracima saradnje na anuliranju gubitke u poslovanju koje su stvorili nepovoljni vremenski uslovi u prethodnom periodu.

ski_centar_Kolasin.jpg

Visina snijega u ski centru "Kolašin 1450" iznosi 35 cm u podnožju i 100 cm na vrhu staze, pa je preko 400 skijaša odlučilo da dan provede u ovom ski centru. Od narednog vikenda ski centar će ponuditi i posebne povoljnosti za dvodnevni ski pas, po cijeni od 30 eura, dok će dječji ski pas za dva dana iznositi 20 eura. Gosti u kolašinskim smještajnim kapacitetima mogu očekivati 30% snižene cijene u odnosu na standardne. 

skijasi_Kolasin.jpg

Zbog nedovoljne količine snijega za bezbjedno skijanje, ski centar „Savin kuk” nije otvoren, ali sa povoljnim vremenskim uslovima i dovoljno količinom snijega očekujemo da ubrzo bude otvoren i ovaj ski centar, kao i „Vučje”. 

 

NTO CG u narednom periodu planira brojne promotivne aktivnosti i na tržištu regiona, te očekujemo da će pored domaćih, skijaši i borderi iz regiona veoma brzo reagovati na ponudu ski centara, bogat program animacije i zabave na stazama kao i snižene cijene ugostiteljskih usluga. Do sada je oko 20. 000 eura prikupljeno od turističke privrede, u akciji iniciranoj od strane CTU-a, koji će biti iskorišteni za dodatne programe zabave i animacija u ski centrima.

 

Ski karavan će u narednom periodu biti organizovan kako iz Podgorice tako i sa primorja, a sve informacije i rezervacije građani mogu dobiti i ostvariti putem sajta www.montenegro.travel, društvenih mreža na kojima NTO ima profil i pozivom Call centra na broj 1300.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti