Olimpijski karavan u Budvi

U okviru priprema za organizaciju i promotivnih aktivnosti Igara malih zemalja Evrope, koje će se od 27. maja do 1. juna održati u Crnoj Gori, Crnogorski olimpijski komitet organizuje Olimpijski karavan u Budvi.


Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji, čiji je cilj širenje olimpijskog duha i pokreta, upoznavanje djece sa vrijednostima sporta i olimpizma, a koja je ove godine posvećena najvećem multi - sportskom događaju koji se održava u našoj zemlji sa centrom zbivanja u Budvi.


"Olimpijski karavan će 15. maja posjetiti Budvu, a manifestacioni program zbog loših vremenskih uslova biće održan u Mediteranskom sportskom centru sa početkom u 13 časova, kada se i završava karavan koji je posjetio do sada 4 grada ( Bijelo Polje, Podgorica, Bar i Tivat).Toga dana se Olimpijska baklja donosi u Budvu do ceremonije otvaranja Igara.Za posjetioce, naše najmlađe, biće organizovana zabavna sportska takmičenja, animacija sa maskotom i upoznavanje sa značajem volontiranja.Djeca će imati priliku da se druže i upoznaju sa našim sportistima", najavilis u organizatori.
Kako dodaju spremne su i nagrade, koje su obezbijedili sponzori Crnogorskog olimpijskog komiteta, Sport Vision zvanična oprema crnogorskog olimpijskog tima, T-com zvanična mreža Igara, kao i Eko benzinske pumpe zvanično gorivo crnogorskog olimpijskog tima.
Uz pomoć njih će svakoj školi učesnici karavana pokloniti Nike lopte za potrebe djece.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti