Budva, Pržno, Bečići bez vode od večeras do ujutru

Zbog kvara na glavnom cjevovodu ka Budvi /lokalitet”Praskvica/, ekipe “Vodovod”a, večeras u 22 časova počinju sanaciju na vodovodnoj mreži.


“Tokom kasnih večernjih do ranih jutranjih sati, vodu neće imati, potrošači u naseljima: Pržno, Kamenovo, Rafailovići, Bečići, Borete i grad Budva.

Molimo korisnike, da na vrijeme obezbijede dovoljne količine vode. Prema prvim informacijama, završetak radova i normalizacija u sistemu snabdjevanja, očekuje se sjutra u 7 časova
Potrošače molimo za razumijevanje”, navode iz budvanskog Vodovoda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti