Terasa Astorije na licitaciji, početna cijena 20 hiljada

Javno preduzeće Morsko dobro raspisalo je juče javno nadmetanje za zakup ugostiteljskih terasa, na osnovu izmjena i dopuna privremenih objekata koje je donijela Vlada Crne Gore. prva na spisku ugostiteljskih terasa, koja će se naći na nadmetanju je terasa ugostiteljskog objekta »Astoria«, na dijelu kat. parcele 3047 K.O. Budva, lokacija označena brojem 4.31 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine: terasa1 P=172m2 , terasa2 P=240m2.

Početna cijena sezonskog zakupa: 19.872,00 €

Podsjećamo, vlansik Astorije je već postavio ugostiteljsku terasu, a kontrolori Morksog dobra su krajem juna prijavili nadležnim inspekcijskim službama.
nadmetanje će biti i za :
- Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat- terasa ugostiteljskog objekta »Stari Grad«, na dijelu kat. parcele 3047 K.O. Budva, lokacija označena brojem 4.32 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P=140m2.

Početna cijena sezonskog zakupa: 6.440,00 €

- Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat- terasa ugostiteljskog objekta »Horizonti«, na dijelu kat. parcele 1473/2 K.O. Bečići, lokacija označena brojem 10.6 u Izmjenama i dopunama programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P1=30m2 , P2=30m2.

Početna cijena sezonskog zakupa: 2.760,00 €

- Privremena lokacija za montažno demontažni privremeni objekat - terasa ugostiteljskog objekta, na dijelu kat. parcele 1473/2 K.O. Bečići, lokacija označena brojem 10.10 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P=30 m2.

Početna cijena sezonskog zakupa: 1.380,00 €

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti