Porto Montenegro na evropskim sajmovima nautike

Kompanija Adriatic Marinas predstaviće svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (10. – 15. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sauthemptonu u Britaniji (13. – 22. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (25. – 28. septembra).

Ovi sajmovi su sjajne komunikacione platforme za susrete sa partnerskim kompanijama i saradnicima, novim klijentima Zapadne Evrope koji i jesu dominantni klijenti Porto Montenegra, i u domenu marine i rezidencija Porto Montenegra.

42. edicija Sajma nautike u Kanu oboriće ove godine sve rekorde po pitanju broja izlagača – promocija preko 125 jahti, i preko 590 kompanije koje se bave jahting industrijom. Organizatori očekuju preko 50.000 posjetilaca,

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji, od 13 do 22. septembra. 9 dana manifestacije, posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer Park-u.

MYS - Monaco Yacht Show okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ovogodišnji MYS je jedinstvena prilika da se u marini Port Herkules predstavi više stotina izlagača i partnera.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti