Turoperatori iz Poljske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje studijsku posjetu MICE i specijalizovanih tuoperatora iz Poljske koji borave u Crnoj Gori od 30. septembra do 3. oktobra.

Tokom posjete destinaciji turoperatori su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore kroz obilaske atraktivnih lokaliteta i inspekcije hotelskih kapaciteta.

Planirani obilazak je obuhvatao posjetu Šipčanika, Cetinja, NP „Lovćen“, Boke Kotorske, Budve, kao i inspekcije hotela „Hilton Podgorica“, „Verde Complex“, „Regent Porto Montenegro“, „The Chedi Luštica“, TN „Slovenska plaža“, „Falkensteiner“ i „Splendid Conference & Spa”.

U okviru njihove posjete u Budvi je održana i poslovna radionica za članove Crnogorskog kongresnog biroa. Predstavnici domaće turističke privrede su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima udruženja turoperatora i vazduhoplovnih agencija „AviaReps“ i poljske avio-kompanije „LOT” kao i agentima turoperatora: eTravel, BP Stare Miasto, Horyzonty, Gala Travel, Why Not Travel, FCM Travel Solutions, Orlando Travel, Primapol i Esky. Na radionici je

Od početka godine, zaključno sa avgustom samo u kolektivnom smještaju u Crnoj Gori je boravilo gotovo 34 000 poljskih turista koji su ostvarili preko 153 000 noćenja što je rast od 19,41 % u odnosu na prethodnu godinu.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore do kraja godine planira različite PR aktivnosti na poljskom tržištu, organizaciju individualnih dolazaka blogera iz Poljske kao i nastup na Međunarodnom sajmu turizma „TT Varšava“.

Studijska posjeta specijalizovanih poljskih turoperatora Crnoj Gori realizovana je uz podršku „AviaReps-a” i poljske avio-kompanije “LOT”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti