Pročitajte ko sjutra u Petrovcu neće imati vode

Iz budvanskog Vodovoda saopštavaju:

“S obzirom na planranu rekonstrukciju glavne cijevi kroz Gornju zonu Petrovca, potrošači na navedenom području neće imati vodu SJUTRA od 09:00 do 15:00.

Bez vode će /24.10.2019./ - biti potrošači: Mainića, Nerina, Medin krša, Gornjih Stupova i “Vešeraj”-a.

Kako bi se djelimično premostio problem sa snabdjevanjem.- vozila službe za zaštitu i spasavanje, naizmjenično ćesnadbjevati potrošače, na lokacijama: Mainići, Nerin i Medinkrš.

Molimo potrošače za razumijevanje i strpljenje”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti