Budžet usvajaju 27. decembra

Predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović zakazao je za 27. decembar sjednicu lokalnog parlamenta na čijem dnevnom redu je jedna od ključnih odluka od koje zavisi funkcionisanje loklane uprave - budžet za 2020.

Na dnevnom redu su i Plan investcija za narednu godinu, kao i Program uređenja prostora.

Odbornici će se izjasniti i o predlogu da za potpredsjednika SO imenuju odbornika Crnogorske Miodraga Čučku. Na dnevnom redu je i odluka o o visini, načinu obračunavanja i plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji, kao i odluka o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava NVO.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti