Turiste dočekali radovi u Petrovcu

Raskopane ulice dočekale su turiste u Petrovcu. Mještani su proslijedili fotografije na kojima se vidi da se ne izvode radovi , te da se iz Petrovca šalje ružna slika.

Nadležni u Sekretarijatu za investicije navode da će radovi na izgradnji kružnog toka biti gotovi u prvom kvartalu ove godine.


Radimo kruzni tok... projekat na koji se čeka vec 7 godina. Ove godine smo riješili problem vezan za imovinsko-pravne odnose i 22 novembra su otpočeli radovi. Tender za izbor izvodjača je sproveden prije nego sto je aktuelno rukovodstvo preuzelo upravljanje resornim sekretarijatom. Na žalost praksa predhodnika je bila da se boduje samo cijena. Iako smo mnoge stvari promjenili i dalje se nosimo sa posljedicama predhodne vlasti”, naveli su iz sekretarijata

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti