Carević donirao i decembarsku platu

Predsjednik Opštine Budva donirao je svoju dvanaestu po redu zaradu Danijeli Vojvodić, majci dvoje maloljetnih djevojčica.

“Porodica Vojvodić nema nikakva mjesečna primanja, a Danijela je teškog zdravstvenog stanja i nije u mogućnosti da bude u radnom odnosu. Marija i Božica su učenice "Druge osnovne škole" u Budvi, i pored teških životnih okolnosti one su primjerene i odlične učenice.Predsjednik Opštine Budva nastavio je sa doniranjem mjesečnih primanja onima kojima je novac neophodan, skrećući tako na simboličan način pažnju društva na one među nama koji zaslužuju razumijevanje, humanost i veću brigu zajednice koja često izostaje”, saopšteno je iz kabineta Carevića.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti