ADRIATIC MARINAS podržava akciju borbe protiv karcinoma dojke

ADRIATIC MARINAS podržava akciju borbe protiv karcinoma dojke

Kompanija Adriatic Marinas u akciji Mislimo zajedno sa NVO Zdrava dona Montenegrina i Domom zdravlja Tivat organizuje povodom Mjeseca borbe protiv karcinoma dojke besplatne preglede za sve Tivćanke. 12. i 13. oktobra u Domu zdravlja Tivat, preglede će obavljati prim. dr. Nada Cicmil-Sarić.

Zainteresovane pacijentkinje mogu zakazati pregled na broj telefona: 069 383 445.

U Crnoj Gori godišnje od raka dojke prosječno oboli 250 žena, saopštavaju iz NVO Zdrava dona Montenegrina. Ipak, rak dojke se može pobijediti ukoliko se otkrije na vrijeme. Oni poručuju da su ženama oboljelim od raka dojke u Crnoj Gori danas dostupni svi savremeni oblici liječenja, kao u  najrazvijenijim zemljama svijeta.

 

Jedino pravo vrijeme da vodimo računa o svom zdravlju je sada. U mjesecu borbe protiv karcinoma dojke treba uraditi sve kako bi se bolest spriječila, otkrila na vrijeme i izliječila.

        

VEZANE VIJESTI: OKTOBAR, MJESEC BORBE PROTIV KARCINOMA DOJKE

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti