Odbornici DPS dio odborničke plate donirali NKT za zarazne bolesti

Klub odbornika opozicionog DPS u budvanskom parlamentu, koji broji 12 odbornika, uplatiće po 150 eura od odborničke mjesečne naknade Nacionalnom koordionacionom tijelu za zarazne bolesti.

“Na ovaj način želimo dati skroman doprinos naporima i radu svih onih koji se bore protiv koronavirusa koji je zadesio ne samo našu Crnu Goru već i čitav svijet. Takođe, želimo pozvati sve druge subjekte i pojedince da pokažu solidarnost onoliko koliko su u mogućnosti, a građane da obavezno poštuju preporuke i mjere Nacionalnog koordionacionog tijela za zarazne bolesti”, navodi se u saopštenju.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti