Restaurirani spomenik postavljaju na plato novog kružnog toka u Bečićima

Spomenik posvećen žrtvama i akcijama Drugog svjetskog rata u Bečićima, biće sjutra postavljen na platou u nedalekoj blizini novoizgradjenog kružnog toka.

To je naveo sekretar za investicije Mladen Mikijelj. Prema njegovim riječima prošle godine spomenik je privremeno uklonjen sa ove lokacije, kako ne bi bio oštećen prilikom izvodjenja radova na izgradnji kružnog toka i bulevara Dionisija Mikovića u Bečićima.
“ spomenik je restauriran i osvjezen.Uskoro se ocekuje zavrsetak svih radova na predmetnoj lokaciji”, kazao je Mikijelj.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti